Трав'яний чай із ретельно відібраних високоякісних природних компонентів. Сприяє нормалізації рівня цукру в крові.
Активні компоненти сприяють:
зниження концентрації глюкози в крові;
прискоренню обміну речовин і зміцненню імунітету;
стимулювання підшлункової залози до самостійного вироблення інсуліну;
покращенню загального стану здоров'я, надання ефективного впливу на зір;
допомоги в лікуванні атеросклерозу та очищенні крові від токсинів.
Склад: корінь лопуха, листя чорниці, козлятник, лушпиння квасолі, кориця, зелений чай, імбир.
КОРЕНЬ ЛОПУХУ
Використовують у разі захворювань нирок, цукрового діабету, подагри, у разі різноманітних запалень, зокрема слизових оболонок, сприятливо впливає на функціонування підшлункової залози та покращує мінеральний обмін. Коріння лопуха багаті на інулін (до 45%) — полісахариди, який ефективно використовується як замінник крохмалю та цукру у разі цукрового діабету. Інулін уповільнює всмоктування цукру, знижуючи в такий спосіб його рівень у крові.
ЛИСТЬЯ ЧЕРНИКИ
Знижують вміст цукру в крові та стимулюють роботу підшлункової залози. Виливають на рівень глюкози в крові: інулін, що входить до складу листя, призводить до зниження цукру. Підвищують резистентність організму до інфекцій, яким так часто схильні діабетики.
КОЗЛЯТНИК
Є сечогінним засобом; сприятливо впливає на шлунково-кишковий тракт; покращує роботу печінки; нормалізує рівень глюкози в крові; прискорює метаболізм. Особливо ефективним вважається застосування козлятника на ранніх стадіях діабету другого типу. Якщо вчасно та правильно увімкнути в терапію цю лікарську рослину та дотримуватися дієти, не потрібно інсуліну. Сприяє зниженню рівня цукру крові та може запобігти його різким стрибкам.
ШЕЛУХА ФАСОЛИ
Цинк, яким багата квасоля, бере участь у синтезі організмом деяких ферментів, гормонів і інсуліну. Саме тому квасоль корисна у разі цукрового діабету. У лузі фасолі містяться кристалічний глобулін, холін, геміцелюлоза та вітаміни. Всі вони мають гарну лікувальну дію у разі порушення кровообігу, сечокам'яної хвороби.
КОРИЦЯ
Зменшує вміст глюкози, холестерину та тригліцеридів у плазмі крові. Одним із головних компонентів кориці є фенол — речовина, що сприяє зниженню рівня цукру в крові. Він також запобігає порушенню вуглеводного обміну та відновлює чутливість тканин до інсуліну.
ЗЕЛЕНИЙ ЧАЙ
Поєднання речовин у зеленому чаї зменшує ріст концентрації цукру в крові. Зелений чай містить тіамін, що нормалізує кількість моносахаридів і холестерину. Надає сприятливий вплив насамперед на роботу серцево-судинної системи.
ІМБІР
Має у своєму складі весь комплекс незамінних для людини амінокислот, крім того, у ньому містяться вітаміни та корисні мікроелементи. Корисні речовини в імбирі допомагають нейтралізувати глюкозу в організмі без участі інсуліну, що призводить до помітного зниження рівня цукру в крові.
Рекомендації щодо застосування: залити 1-2 пакетики окропом, настояти 15 хв, пити двічі-тричі на день за пів години до або за годину після їди.
Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів, що входять до складу чаю.